loopbaan linkedinLekker bezig met je loopbaan

Als loopbaancoach neem ik mijn deelnemers standaard mee naar het mooie Wieringen. Dus naar de parel in de Zuiderzee, het voormalige Vikingeiland. Vaak gaan we een stukje lopen langs het wad, komen we op adem in het kapelletje van Stroe en afsluitend eten we vis in de haven van Den Oever.

Wandelen geeft lucht en ruimte om letterlijk nieuwe perspectieven te zien. Bovendien is een stukje lopen meer relaxed dan tegenover elkaar zitten in een willekeurige flexruimte. Het Wad levert ook mooie metaforen op: je kunt bijvoorbeeld in de modder staren en plots ontdekken dat daar zeekraal groeit. Als je loopbaan gestrand is, betekent dat nog niet het einde van de wereld. Misschien gaat er iets opbloeien waar je nog nooit aan gedacht had!

Een maaltijd delen geeft weer een ander perspectief. Het is leuk om te kijken welke mensen zoal een visje komen eten. Ook is het prettig om in een ongedwongen sfeer te kunnen praten. Coaching hoeft niet altijd zwaar te zijn. Het gaat ook om het opbouwen van een vertrouwensband, en op meerdere manieren een beeld te krijgen van je deelnemer.

Kortom: lekker met je loopbaan bezig!

(Ook verschenen op Linkedin https://www.linkedin.com/pulse/lekker-met-je-loopbaan-bezig-titia-lont/)

profiel foto 02

Contact

telefoon 06 232 59 604
email - titialont@gmail.com
KvK 57418136