| Digital-Dreams | Blog

Gebroken bestuurders

Bessel van der Kolk sprak in Zomergasten over zijn impact als 'wounded healer'. Zijn punt was, dat als je zelf rouw, boosheid en eenzaamheid hebt ervaren, je als therapeut jouw cliënten ook veel beter kunt helpen.

Zelf heb ik als bestuurder het nodige meegemaakt (verstoorde verhoudingen, integriteitskwesties, ontslag en burnout). Ik denk dat ik daarom wellicht een 'wounded bestuurderscoach' ben. Ik kom veel wethouders en burgemeesters tegen die de nodige littekens hebben opgelopen in hun ambtelijke loopbaan. Soms met gedwongen vertrek, soms met imagoschade. Maar ook de grote impact op je privéleven en vitaliteit, kunnen flinke wonden slaan.

Als gebroken bestuurder heb ik met vallen en opstaan ervaren hoe je jouw leven en loopbaan weer zin kunt geven. Een periode zonder werk hoeft geen gat in je CV te zijn, maar kan juist inspirerend zijn om weer op te laden en een nieuwe weg in te slaan. In Afrika zegt men: Every problem is a blessing, en daar zit zeker een kern van waarheid in.

Ik ben dankbaar dat ik bestuurders mede door mijn eigen ervaring verder op weg kan helpen. Samen de gebrokenheid onder ogen zien, en het uiteindelijk een gouden randje geven!

Contact

telefoon 06 232 59 604
email - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 57418136


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl