| Digital-Dreams | Blog

BeReal

Vandaag las ik in de krant dat de BeReal app in korte tijd onder jongeren zeer populair is geworden. Niet het perfecte plaatje staat op deze app centraal, maar juist beelden uit het dagelijks leven, met lief en leed in de meest pure vorm. Een verademing op social media wat mij betreft.

In mijn werk als loopbaancoach voor oud-bestuurders kom ik veel deelnemers tegen die jarenlang een positie hebben gehad, en een publiek figuur zijn geweest. Bestuurder zijn wordt zo ongemerkt een onderdeel van je persoon en je staat ook regelmatig in de spotlights. Toch kan er onverwacht een figuurlijke bananenschil liggen, en voor je het weet loopt jouw imago een flinke deuk op.

Bij de start van een loopbaantraject besteed ik daarom veel aandacht aan de vraag: "Wie ben je als niemand kijkt?" Bestuurders hebben weliswaar een deel van hun loopbaan aan de publieke zaak gewijd, maar zijn daardoor zichzelf soms ook een beetje kwijt geraakt. Bovendien is het politieke ambt vaak een aanslag op je vitaliteit. Veel oud-bestuurders beseffen overigens dat je niet persé een stap op de maatschappelijke ladder hoeft te maken om gelukkig te worden.

Kortom: open en eerlijk naar een volgende loopbaanstap kijken, ook met je partner, daar ligt de sleutel tot werkgeluk. The best is yet to come: BeReal!

Contact

telefoon 06 232 59 604
email - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 57418136


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl