Referenties

Pieter van der Zwan

pieter van der zwanProgrammaleider 'Foar Fryske Bern' (actieplan Zorg voor Jeugd Friesland) | Bestuur & Toezicht

Titia is een warme en betrokken coach, ze gaf mij de ruimte voor mijn eigen invulling van het proces door te spiegelen en te reflecteren. Haar persoonlijke en professionele benadering hebben mij het juiste gevoel gegeven om voor mijn ambities te kunnen gaan, en dat is mede dankzij haar steun ook gelukt. Zeer aanbevelingswaardig voor iedere bestuurder die een stap verder wil zetten.


Arie de Jong

arie-de-jong

strategisch adviseur en interim-manager at POSG

Ik heb Titia leren kennen als een zeer betrokken consultant en coach. Haar bestuurlijke ervaring is een waardevol kapitaal bij haar werkzaamheden. Zij kan zich daardoor erg goed inleven in mensen die in het bestuurlijk-politieke domein opereren of geopereerd hebben. Haar nuchterheid en oplossingsgerichte aanpak bevallen mij zeer.


Veronica Dirksen

oud-wethouder Maastricht

veronica-dirksen

Titia Lont heeft haar hart aan het openbaar bestuur verpand en ook aan de openbaar bestuurders. Zij die de functie van burgemeester of wethouder bekleden of hebben bekleed kunnen op haar rekenen als het gaat om hulp bij het ontwikkelen van hun professionele houding of het uitzetten van een loopbaantaject. Netwerken zit haar in het bloed en dat niet alleen! Ook voor het schrijven van praktische handleidingen voor de beginnend bestuurder draait ze haar hand niet om. En alles met een gezonde dosis humor!


Rinus Bodbijl

oud-wethouder Lansingerland

rinus-bodijl

Titia Lont heeft mij tijdens een re-integratietraject begeleid. Tijdens dit traject heb ik Titia leren kennen als een betrokken en deskundig persoon, waarmee ik prettig heb samengewerkt. Titia beheerst een grote theoretische kennis en beschikt over persoonlijke vaardigheden om veel mensen te kunnen enthousiasmeren. In haar werkzaamheden gaat zij gestructureerd te werk, maar behoudt daarbij een zekere flexibiliteit. Haar netwerk stelt Titia waar mogelijk beschikbaar ter ondersteuning van haar werkzaamheden. Daarom kan ik Titia Lont van harte aanbevelen!


Dorenda Gerts

wethouder Waddinxveen

Ik heb de Loopbaancheck bij het bureau van Titia Lont gedaan. Door de prettige begeleiding ben ik actief bezig met mijn loopbaan en met resultaat! Ik heb scherp zicht gekregen op mijn kwaliteiten en mogelijkheden, en kan hierdoor strategisch netwerken.


 

Winnie Prins

winnie-prinswethouder Zeewolde

Titia Lont kijkt samen met jou naar waar je behoefte ligt en wat nodig is om weer aan de slag te kunnen. Dat omvat meer dan even een CV opstellen en via social media bekend maken dat je op zoek bent naar werk. Als je een op maat gesneden traject zoekt dat echt recht doet aan je vraag, met kennis en kunde over de wereld van bestuurders, dan ben je bij dit bureau aan het juiste adres!

Contact

telefoon 06 232 59 604
email - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 57418136


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl