Skip to main content

Missie

Titia lont missie 2023 02De missie van Titia Lont coaching voor bestuurders is het bieden van loopbaanondersteuning op cruciale momenten in de loopbaan van bestuurders. Voorafgaand aan het aanvaarden van een bestuurdersfunctie is goede voorbereiding van belang, alsmede het bewust zijn van de functie-eisen in relatie tot de ontwikkelde competenties en valkuilen.

Bij de start van een bestuurdersloopbaan bieden wij 100-dagen-coaching, met als doel een solide start te maken en een gedegen analyse te maken van de succesfactoren in de nieuwe functie alsmede de risico's.

Tijdens het uitoefenen van de functie is het van belang om voorbereid te zijn op het leven na de functie of ambtsperiode. Dat betekent dat permanente loopbaanontwikkeling en het bijhouden van een portfolio van belang zijn. Het is zelfs mogelijk om de verworven competenties te verzilveren met een EVC-procedure.

Tenslotte biedt ons bureau outplacement- en reïntegratietrajecten voor gestopte bestuurders en politieke ambtsdragers. Hierbij wordt gewerkt met een combinatie van een persoons- en marktgerichte aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van onze warme netwerkcontacten in de publieke sector.