Skip to main content

Referenties

Harmke Vlieg

Harmke Vlieg

Secretaris/Directeur van de Regio Groningen-Assen

Titia heeft het afgelopen jaar met mij verkend wat een goede vervolgstap zou kunnen zijn na het wethouderschap.
Ik heb haar leren kennen als een betrokken en deskundige bestuurderscoach. De goede gesprekken en waardevolle adviezen hebben eraan bijgedragen dat ik een nieuwe passende baan heb gevonden. Dank Titia!

Hanneke Niele

Hanneke Niele

Na een intensief jaar als locatiemanager op de Silja Europa binnen COA ben ik nu weer op zoek naar een nieuwe baan binnen de (semi) overheid

De afgelopen drie maanden heb ik samengewerkt met Titia. Zij is een inspirerende coach die de juiste balans weet te vinden tussen inspireren en motiveren. Ze heeft een positieve energie die je meeneemt op de weg die bij jou past. Daardoor geeft ze je zelfvertrouwen om actief aan je carrière te werken. Ik ben haar zeer dankbaar voor wat zij voor mij heeft betekend en ga vol vertrouwen aan de gang bij mijn nieuwe werkgever.

Pieter van dee Zwan

Pieter van de Zwan

Wethouder gemeente Smallingerland

Titia is een warme en betrokken coach, ze gaf mij de ruimte voor mijn eigen invulling van het proces door te spiegelen en te reflecteren. Haar persoonlijke en professionele benadering hebben mij het juiste gevoel gegeven om voor mijn ambities te kunnen gaan, en dat is mede dankzij haar steun ook gelukt. Zeer aanbevelingswaardig voor iedere bestuurder die een stap verder wil zetten.

Esther Hollenberg

Esther Hollenberg

Eigenaar De Kracht van Samen. Ervaren toezichthouder en bestuurder. Adviseur. Soroptimist.

Ik heb Titia leren kennen als een zeer ervaren, deskundige en betrokken begeleider/coach. Haar coaching en begeleiding kenmerken zich door: oprechte interesse, een grote loyaliteit, veel tips, een luisterend oor, goede en constructieve feedback, een zeer persoonlijke en praktische aanpak, veel kennis over het politieke speel-en krachtenveld, oprecht meedenken en een out-of-the box mentaliteit en aanpak. Ik kan daarom Titia van harte aanbevelen aan zittende bestuurders en bestuurders die, al dan niet vrijwillig, stoppen in hun functie.

Sandra Herkströter

Sandra Herkströter

Leven is het meervoud van lef.

Titia kijkt naar mensen en haalt het beste in hen naar boven. Ze is een goede luisteraar en dankzij haar eigen politieke ervaring en grote netwerk een zeer waardevolle loopbaancoach.

Carrierepoort

Rinus Bodbijl

Juridisch en financieel directeur at Stichting Advisering en Bewindvoering

Titia Lont heeft mij tijdens een re-integratietraject begeleid. Tijdens dit traject heb ik Titia leren kennen als een betrokken en deskundig persoon, waarmee ik prettig heb samengewerkt. Titia beheerst een grote theoretische kennis en beschikt over persoonlijke vaardigheden om veel mensen te kunnen enthousiasmeren. In haar werkzaamheden gaat zij gestructureerd te werk, maar behoudt daarbij een zekere flexibiliteit. Haar netwerk stelt Titia waar mogelijk beschikbaar ter ondersteuning van haar werkzaamheden. Daarom kan ik Titia Lont van harte aanbevelen bij de lezer.